Ons Proces

1. Sparren

Allereerst leren wij jou, je collega’s en je bedrijf graag kennen!

 

2. Strategie

De juiste strategie wordt uitgedacht na onze Social Media Scan!

 

3. Campagne

Met beschikbare data de campagnes analyseren en optimaliseren!

 

4. Resultaten

Met de resultaten zullen we de voortgang met je bespreken!

 

Sparren

Allereerst leren wij jou, je collega’s en je bedrijf graag kennen! Gewoon even een kop koffie drinken om tegelijkertijd samen alvast wat te sparren. Wij vinden dat je pas goede content kan creëren als je het bedrijf waarvoor je dat doet écht begrijpt. Daarom komen we na de kennismaking nog een keer langs voor het afnemen van een Social Media Scan. 

De content manager die de Social Media Scan afneemt, zal je vaste aanspreekpunt binnen 2Twitit zijn. Zo weet je direct met wie je wekelijks contact gaat hebben. Naast deze contactpersoon staat er achter de schermen uiteraard nog een heel team met verschillende specialiteiten voor je klaar om voor jou de content te creëren die je bedrijf nodig heeft én om die met de juiste strategie in te zetten.

Strategie

De juiste strategie wordt uitgedacht na de Social Media Scan, waarin we de te behalen doelstellingen hebben besproken en deze kritisch hebben bekeken. Als de strategie helder is, bepalen wij aan de hand daarvan welke thema’s terug zullen komen in de content en in de advertentiecampagnes. Dan nog even je social mediakanalen vormgeven en we zijn ready to go! We zetten de campagnes aan en starten met de communicatie met je doelgroep, namens jou.

Campagne

Iedere week creëren wij prikkelende content voor jouw bedrijf. Het enige dat jij hoeft te doen is akkoord of feedback geven op de content. Op een vast moment in de week ontvang je van ons een overzicht met een aantal berichten. Wanneer je akkoord bent, zullen wij deze berichten online gaan plaatsen op de meest geschikte momenten. Zo ontzorgen wij jou! 

Op basis van de beschikbare data, analyseren en optimaliseren wij de campagnes. Door te kijken naar het gedrag van jouw volgers of de kostenanalyses, bepalen wij welke acties we moeten ondernemen om de campagne te optimaliseren en het advertentiebudget optimaal in te kunnen zetten.

Resultaten

Wij vinden het belangrijk dat jij ook begrijpt wat wij doen en wat het effect is van de lopende campagnes. Daarom communiceren we de resultaten middels een rapportage regelmatig door naar jou én zullen we de voortgang regelmatig met je bespreken.