Nijmeegse Digitaliseringsvoucher

Door de coronacrisis is online communicatie nog belangrijker. Het is dé plek waar jij het contact met je doelgroep kunt onderhouden. Grote kans dat je hier terecht bent gekomen, omdat je hulp nodig hebt bij de digitalisering van jouw bedrijf. Of je nu hulp nodig hebt bij de creatie van creatieve content, branding, een gloednieuwe website of een social strategie: bij 2Twitit ben je aan het juiste adres! De Gemeente Nijmegen stelt €2.500,- subsidie beschikbaar voor ondernemers in Nijmegen die behoefte hebben aan digitalisering, dus zeker nu is het aantrekkelijk om onze hulp in te schakelen! 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Social Media​​

2Twitit kan jou ontzorgen bij het inzetten van social media voor jouw bedrijf. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw socials uitstralen waar jouw bedrijf voor staat. Naast de uitstraling van de socials, zorgen wij ervoor dat jouw social mediakanalen de juiste doelgroep bereiken.

Content Creatie

De juiste doelgroep bereik je onder andere door prikkelende content te creëren die aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Deze content kan bestaan uit afbeeldingen, video’s en animaties. Daarbij is het belangrijk om content te maken die passen bij de social mediakanalen. Je verwacht het misschien niet, maar ieder kanaal vraagt om een andere aanpak.

Social Advertising

Als je content hebt die aansluit bij de behoefte van je doelgroep, wil je natuurlijk ook dat deze gezien wordt. Door middel van Social Advertising zorgen wij ervoor dat jouw content gezien wordt. Dat doen wij aan de hand van advertentiecampagnes en de juiste strategieën. Deze strategieën hangen geheel af van jouw doel.

Website Ontwikkeling

Naast de verzorging van jouw socials, ontwikkelt 2Twitit websites. Ook op het gebied van webdevelopment en webdesign kunnen wij je ondersteunen. Wil je jouw website voorzien van een compleet nieuw design? Wil je beter vindbaar zijn in Google? Wat jouw vraagstuk ook is, wij regelen het voor je!

shutterstock_1076226410

Hoe werkt het?

Procedure

  • Wil je gebruikmaken van deze regeling, dan is het goed om te weten dat deze geldt tot 30 oktober 2020 of totdat de grens van het budget bereikt is.
  • Bij aanvang betaal jij als ondernemer 50% van de factuur aan 2Twitit + de voucher.

Voorwaarden

Voordat je een aanvraag bij ons doet, is het belangrijk om enkele voorwaarden door te nemen.

  • Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Nijmegen en heeft maximaal 10 werknemers (FTE). 
  • Zo geschiedt een aanvraag alleen via het formulier op de website van RvN@
  • Het bedrag is maximaal 50% van de kosten met een maximum van €2.500,-.

Interesse? Stuur een berichtje!